Impresszum
Az oldal üzemeltetője:
SENSELEKTRO Szolgáltató, Műszaki Fejlesztő és Kereskedelmi korlátolt felelősségű társaság.

Ügyvezető: Aradi Béla

Cím: H-1064 Budapest, Vörösmarty u. 33.
Tel: +36-1/342-7982
Fax: +36-1/351-4317
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
Cégjegyzékszám: 01-09-696753
Adószám: 10251348-2-43

Szerkesztő: Juhász Attila
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.Minden jog fenntartva. A Senselektro Kft. minden anyagának és online tartalmának - cikkeinek, képeinek, szolgáltatásainak, adatbázisainak - minden nemű másolása, terjesztése vagy utánközlése kizárólag előzetes írásos engedéllyel lehetséges.
A megnevezett kereskedelmi, céges termékelnevezések ® jelöléssel ellátott bejegyzett, vagy ™ jellel ellátott nem regisztrált márkanevek, s mindenkori tulajdonosukat illetik meg.
Oldalaink külső linkeket tartalmaznak, melyek más szolgáltató oldalaira mutatnak. Az itt megjelenő tartalmakért a mindenkori szolgáltató felelős. Jogsértés esetén ezeket a linkeket haladéktalanul eltávolítjuk.
 
Bemutatkozás
A Senselektro Kft. 1989-óta van jelen a Magyar műszerpiacon, de a cég vezetői már egy évtizeddel ezt megelőzően is a cég jelenlegi profiljában dolgoztak, í­gy közel 30 éves tapasztalat áll a hátunk mögött az általunk forgalmazott termékek terén.
Mára ügyfeleink száma meghaladta az 1500-at, együttesen több mint 10.000 berendezést vásároltak tőünk. Ezek a számok rávilágí­tanak arra is, hogy partnereink ragaszkodnak hozzánk - úgy véljük, ezt forgalmazott termékeink, illetve a hozzájuk kötődő szolgáltatások minőségének köszönhetjük.
Kereskedelmi tevékenységünk fókuszában négy terület áll:

Mérőműszerek az Ahlborn Gmbh.-tól
Roncsolásos anyagvizsgáló berendezések a Zwick / Roell csoport kí­nálatából
Laborfelszerelések az IKA palettájából
Mérlegek a Precisa és a Kern&Sohn választékából
Kemencék és szárítószekrények a LAC-tól

Természetesen karbantartjuk és szervizeljük az általunk forgalmazott termékeket.
A Senselektro Kft. 1997 óta működtet folyamatosan kalibráló laboratóriumot gázveszélyjelző készülékek és mérlegek kalibrálására (NAT-2-0203/2007.), továbbá foglalkozunk az általunk forgalmazott készülékek garanciális, illetve garanciaidőn túli szervizével (IKA laboratóriumi eszközök, AHLBORN hőfok és más kémiai fizikai mennyiségek mérésére szolgáló készülékek, ZWICK roncsolásos anyagvizsgáló berendezések, PRECISA mérlegek és gyors nedvesség meghatározó készülékek), valamint vizanalitikai eszközök szervizelésével.
Cégünk szaktanácsadási szolgáltatással áll megrendelői rendelkezésére.